ponedeljek, 19. september 2011

Android aplikacije, 3.del

Tokrat nadaljujemo s pregledom tistih, ki so najboljše Android aplikacije.

Dež
Android aplikacija Dež na vaš mobilnik prinaša vremensko napoved, temperature in še kaj o vremenu na sončni strani Alp. Za vse tiste, ki vas preganja dež, sonce ali veter, tole je ena boljših aplikacij. Pohvalo zasluži tudi vtičnik (widget), ko lahko do novih podatkov napovedi pridete le z enim klikom.

Dnevnik
V Android aplikacije - 2 smo predstavili aplikacijo časopisne hiše Delo, tokrat izpostavljamo njihovo konkurenco. Če smo na Delo aplikaciji prebirali .pdf časopis, tu prebiramo novice v novici. Tudi to je pregled novic (zaenkrat še? :)) brezplačen.


Teletekst na Androidu
No, pa so ljubitelji informacij prišli na svoje. Do teleteksta RTV Slovenija lahko sedaj dostopate tudi preko Androida. Res da le v ležečem položaju mobilnika. Prebiranje po straneh je sicer skoraj za tiste bolj iznadljive, a vseeno. Deluje, brez težav. Iz minute v minuto.


Slovenija Novice
Android aplikacija Slovenija Novice na enem mestu ponuja kup slovenskih spletnih strani na enem mestu. Tudi tu gre predvsem za ponujanje informacij, ki nam jih servirajo spletni mediji. Za uvoz novic skrbi RSS sistem.

1 komentar:

  1. Priporočam tudi Kino Sporedi - Slovenija

    Kino spored za vse slovenske kinodvorane.

    OdgovoriIzbriši